ELS NOSTROS PLATETS

Anxoas de l’ escala amb vidre escalivada o anxoas de l’ escala amb pa de vidre 10,90€/4 unitats

Pernil de gla extrem 15,90€

Patata bravas toc del sol 7,90€

Croquetes caseras 2€/unitat

Tallarines 13,50€

Pop a la gallega al estilo del chef 17,90€

Pebrot del padró 6,50€

Calamar andalusa 13,50€

Bomba de carn amb ailioli i salsa picant 4,50€/unitat

Caviar beluga 10gr 49€

AMANIDAS

Amanida de pop, kimchi, verdures en escaveche i patata violeta en herbes provencals 14,90€

Amanida de burrata ahumada, bizcocho de tomàquets, pesto vermell i micro mezclun 12,90€

ELS ESPECIALS TOC DE SOL

Pop marinat amb oli de pimiento de la vera, parmentier de tofona i kimchi 21€

Ceviche de mar (corvall, pop, calamar) 17,50€

Carpaccio de gambas amb figues i mayonesa de llimóna confitats 18,90€

Ou a baixa temperatura amb txangurro, bacallà i salsa ponzu 14,50€

Vieires a la plancha amb crema de faves, falsa remolatxa, tinta de calamar i katsuobushi 24€

Foie mi cuit amb crema de dàtils mejoul, elastic de taronja sanguina i el seubrioche 21€

Encenalls de foie mi cuit, guirlache de pinyons, gelé de vi dolç i lichis. 14€

Sashimi de tonyina balfego amb ail negre 20,90€

Tataki de tonyina balfego amb humus, albercocs confitats i salsa ponzu 25€

Tartar llom de tonyina balfego, salmo marinat, crema chantilli de mostassa i ous de arenque 19,50€

PEIXOS

Peixos i marisc de llotja del dia rapet al forn salsa viscaina i patatas a la donostierra 17,50€

Suprema de salmo marinat amb crema de carxofa, salsa de citrics i llet de coco amb curry verd 19,50€

Llom de tonyina balfego a la plancha amb cous cous al safrà, crema de albergìnies i mantega de foie gras 31€

CARNS

Terrina de xai confitat a baixa temperatura, mole negre, parmentier de patata i el seu demiglace 22,90€

Canelo de pollastre de pagès, salsa de tofona i encenalls de foie 15,50€

Secret iberic marinat en herbes fresces, compota de poma i la seva guarniciòn 17,90€

Entrecot de llom baix 350g 26€

ARROÇES min 2 pers

Arroç negre amb sepionetes i mongetes verde 17,50€

Arroç de confit d’anec 16€

Postres

Tarta tatin Toc de Sol 7,5€

Panacotta de coco i foie 8€

Crema catalana 7,5€

Textures de Xocolata 8€

Piña colada hosmeotic 7,5€

INSPIRATIONS ET TENDANCES DU JOUR

NOTRE EQUIPE DE CUISINE  VOUS PROPOSERA LES SUGGESTIONS, SELON LE MARCHÉ DU JOUR…

Pour quelque allergie, intolérance alimentaire, n’hésitez pas à informer un membre du personnel.

 

Pin It on Pinterest

Share This