Restaurant Castell-Platja d'Ajo

Benvinguts al restaurant Toc de Sol

El restaurant gastronómic us acull al migdia i al vespre per poder disfrutar d’una cuina refinada i actual en un ambient autèntic. També, podeu gaudir del nostre gastro-bar per provar, acompanyat d’una bona beguda, les nostres especialitats de Tonyina extra-fresca.

Des de 1982

El restaurant us sedueix des de fa 40 anys !

La Masia, antiga, dona un encant total al restaurant descobrint les seves bigues de fusta vista. Ja des de 1982 el restaurant va triar el seu domicili en aquest edifici i aposta, també per la creació de noves sales en els últims anys. El 2016 el restaurant va ser comprat per Freddy Thepin i proposa des d’aleshores nous serveis i el seu Xef ens ofereix una nova cuina gastronòmica.

maig 2018

dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
  • ABIERTO
2
3
  • ABIERTO
4
  • ABIERTO
5
  • ABIERTO
6
  • ABIERTO
7
  • ABIERTO
8
  • ABIERTO
9
10
  • ABIERTO
11
  • ABIERTO
12
  • ABIERTO
13
  • ABIERTO
14
  • ABIERTO
15
  • ABIERTO
16
17
  • ABIERTO
18
  • ABIERTO
19
  • ABIERTO
20
  • ABIERTO
21
  • ABIERTO
22
  • ABIERTO
23
24
  • ABIERTO
25
  • ABIERTO
26
  • ABIERTO
27
  • ABIERTO
28
  • ABIERTO
29
  • ABIERTO
30
31
  • ABIERTO

El bar rendeix homenatge a la tonyina Balfego !

El nostre nou concepte Gastro-bar amb el principi d’una Tunateca (biblioteca de sabors basats en la tonyina) rendeix homenatge a aquesta especialitat de tonyina Balfego.

El nostre concepte Gastrobar, associa la gastronomia del restaurant i el caliu de la sala de bar. També us oferim les nostres especialitats a base de tonyina Balfego, fent-vos la suggerència d’associar-hi un plat/vi en perfecta harmonia. Tindreu el privilegi de gaudir de la nostra selecció de vins negres, blancs, rosats, caves i alcohols forts de la regió o dels millors crus del món.