Menú de Nadal 25, 26, 27 de desembre

Foie gras, crema de pistacho, naranja sanguina

Caneló de rustit amb salsa de trompetas

Huevo a baja temperatura Toc de Sol

Carpaccio de gambas de Palamos

Pulpo, ñoquis de calabaza, crema de queso suave

Carne :

Osso-bucco, yuka, cebollitas

Postre :

Panacotta de turrón y cava

AIGUA – PA – VI INCLÒS

Vi blanc : Inmacula – Navarra – Viura Viognier – 2016

Vi negre : Aster – Garnatxa – Ribera del Duero – 2014

Cava Villarnau – Brut 

55€        IVA INCLÒS

Menú de cap d’any 2019

MENÚ

APERITIUS FREDS

Ostres del Belle huitre nº2

Foie gras, turrón, brioche

Pernil de gla EXTREM, pa de vidre

APERITIUS CALENTS

Raviolis de gambas de Palamos

Pop Toc de Sol

ENTRANT

Mar i Montnya de garri i vieiras

PEIX

  Tonyina Balfego Rossini i porto

CARN

 Espalda de xai abaixa temperatura, crema de prunas, tofona negra

 POSTRE

  Xocolata 2020

 PETITS FOURS TOC DE SOL 2020

  BODEGA

Vi blanc: Lagar de Cervera – Albariño – 2018

Vi negre: Aster – Tinta fina – Ribera del Duero 2014

Champagne: Deutz – Brut

Cava : Villarnau rosado

   COTILLÓ-RAÏM-MUSICA-BALL

  A PARTIR DE LES 20H30

   135 € PER PERS

IVA inclòs

Pin It on Pinterest

Share This