Menú de Nadal 25, 26, 27 de desembre

Escudella amb nyouis de patata

Caneló de rustit amb salsa de ceps

Corball amb salsa de gamba de Palamós i escamarlans

Lingot de xai i prunas

Parfait de turró i neules

Petits Fours Toc de Sol

AIGUA – PA – VI INCLÒS

Vi blanc : Otazu – Navarra – Chardonnay – 2016

Vi negre : Inmune – Navarra – Garnatxa – 2016

Cava muguet – Brut Nature

40€        IVA INCLÒS

Menú de cap d’any 2018

MENÚ

APERITIUS FREDS

Ostres del delta de l’Ebre amb caviar

Dau de tonyina Balfego arrebossat amb pistatxo aire de wasabi

Pernil de gla EXTREM, pa de vidre

APERITIUS CALENTS

Vieira amb textura de ceps

Parmentier trufada

Croqueta de gamba de Palamós amb salasa de cítrics

ENTRANT

El nostre foie gras mi-cuit 2019

PEIX

  Pop a la brasa sorpresa

CARN

 Filet de bou encamisat de nous, chantally de tòfona negre

 PRE-POSTRE

Escuma de maracujà amb champagne

 POSTRE

  Simplemet xocolata negra i blanca

 PETITS FOURS TOC DE SOL 2019

  BODEGA

Vi blanc: Otazu chardonnay i Navarra 2016

Vi negre: Vi Arana reserva rioja 2009

Cava: Muguet brut nature

   COTILLÓ-RAÏM-MUSICA-BALL

  A PARTIR DE LES 20H30

   125 € PER PERS

IVA inclòs

Pin It on Pinterest

Share This