
Menú de Nadal 25, 26, 27 de desembre
Foie gras, crema de pistacho, naranja sanguina
Caneló de rustit amb salsa de trompetas
Huevo a baja temperatura Toc de Sol
Carpaccio de gambas de Palamos
Pulpo, ñoquis de calabaza, crema de queso suave
Carne :
Osso-bucco, yuka, cebollitas
Postre :
Panacotta de turrón y cava
AIGUA – PA – VI INCLÒS
Vi blanc : Inmacula – Navarra – Viura Viognier – 2016
Vi negre : Aster – Garnatxa – Ribera del Duero – 2014
Cava Villarnau – Brut
55€ IVA INCLÒS

Menú de cap d’any 2019
MENÚ
APERITIUS FREDS
Ostres del Belle huitre nº2
Foie gras, turrón, brioche
Pernil de gla EXTREM, pa de vidre
APERITIUS CALENTS
Raviolis de gambas de Palamos
Pop Toc de Sol
ENTRANT
Mar i Montnya de garri i vieiras
PEIX
Tonyina Balfego Rossini i porto
CARN
Espalda de xai abaixa temperatura, crema de prunas, tofona negra
POSTRE
Xocolata 2020
PETITS FOURS TOC DE SOL 2020

BODEGA
Vi blanc: Lagar de Cervera – Albariño – 2018
Vi negre: Aster – Tinta fina – Ribera del Duero 2014
Champagne: Deutz – Brut
Cava : Villarnau rosado
COTILLÓ-RAÏM-MUSICA-BALL
A PARTIR DE LES 20H30
135 € PER PERS
IVA inclòs
